Om mig

Kort om vem jag är: Jag är 49 år och 1994 lämnade jag min hemstad Sundsvall för att flytta till Stockholm där jag fortfarande bor.

Efter en brokig arbetsbakgrund i restaurangbranschen, Sveriges Television och inom skola valde jag 2010 att starta eget och jobbar sedan dess som föreläsare och coach.

Att utsätta mig för nya utmaningar har varit en drivkraft sedan jag var liten. Att göra något som faktiskt inte spelar någon roll för någon annan än mig själv, det tycker jag om. En sak är i alla fall klar, det är aldrig för sent att börja oavsett det gäller idrott, nytt jobb eller ändra vår inställning till livets alla möjligheter som finns runt oss.

År 2005 började jag att tävla i friidrott, något jag aldrig tidigare hade gjort. Att det skulle leda till över 50 veteran-SM guld i 60 m, 100 m, 200 m, 400 m och längdhopp. Nordiskt veteranrekord på 60 m, svenskt veteranrekord på 100 m, ett veteran-VM silver i längdhopp var inget jag hade räknat med. År 2015 tänkte jag att nu är det dags att se hur stark jag kan bli, så då blev det till att testa styrkelyft. Prestationer och resultat i all ära, men det viktigaste av allt är att träningen ska vara rolig för det är ju trots allt en investering nu och i framtiden att ta hand om sin hälsa.